Les ateliers d’été du CRETH sur la modélisation

Cet été, le CRETH propose « Les ateliers de l’été » sur le thème de la modélisation. Ces ateliers à destination des parents et des professionnels auront pour but de vous entraîner à la modélisation dans diverses situations du quotidien. Pour rappel, la modélisation (terme utilisé dans le domaine de la communication alternative et augmentative) est une technique permettant d’apprendre à l’usager à utiliser son outil de communication. Vous retrouverez plus d’informations sur la modélisation ici

Infos pratiques :

Quand : le 26 juillet 2022 de 9H30 à 12H30 OU le 11 aout 2022 de 13H à 16H.

Prix : 5EUR/pers.

Où : CRETH – rue de Bruxelles, 61 – 5000 Namur – 4ième étage.

Inscription et paiement :
– Le 26 juillet 2022 : Billetterie en ligne
– Le 11 aout 2022: Billetterie en ligne

Attention, le nombre de places est limité à 15 personnes !
Infos : secretariat@creth.org

Voici la version PDF de cet évènement

Ivermectine tabletten worden meestal gebruikt tegen schurft, hoofdluis of draadwormen. In Nederland wordt het geneesmiddel op de markt gebracht onder de naam Stromectol. Ivermectine wordt gebruikt wanneer een patiënt een verzwakt immuunsysteem heeft en niet plaatselijk kan worden behandeld. Ivermectine is opgenomen in de lijst van essentiële geneesmiddelen van de WHO vanwege zijn doeltreffende antiparasitaire werking. De werking bestaat erin zich te binden aan chloorkanalen, wat leidt tot verlamming en dood van de parasieten. Het geneesmiddel wordt gewoonlijk als een eenmalige dosis ingenomen op een lege maag. De dosering hangt echter ook af van de ernst van de ziekte. U kunt Ivermectine tabletten zonder recept kopen bij onze online apotheek. U kunt niet alleen tijd, maar ook geld besparen! Ivermectine tabletten zijn erg in trek sinds de positieve resultaten van studies over de behandeling van COVID 19 werden gepubliceerd. Lokale apotheken kunnen daarom niet altijd voldoen aan de toegenomen vraag naar Ivermectine van klanten.
Volgens verschillende mediaberichten zou ivermectine tegen het coronavirus kunnen helpen. Tot nu toe is er onvoldoende bewijs voor dat ivermectine de klachten van corona minder maakt. Ook is er niet genoeg bewijs voor dat het zorgt voor minder ziekenhuisopnamen of kans op het overlijden door corona. Daarom schrijven huisartsen het niet meer voor aan patiënten met corona. Er wordt verder onderzoek gedaan naar medicijnen tegen corona.