Joyeuses fêtes

🌟 Joyeuses Fêtes à tous ! 🎄❄️

Chers amis et partenaires,

En cette période magique de l’année, toute notre équipe souhaite vous transmettre ses vœux les plus chaleureux. Que ces fêtes de fin d’année soient remplies de moments de bonheur et de partage avec vos proches.

📅 Nous tenons à vous informer que notre service sera en congé du lundi 25 décembre au 1er janvier inclus. Durant cette période, nous prendrons le temps de recharger nos batteries pour revenir en pleine forme en 2024.

Merci pour votre soutien continu tout au long de cette année. Nous sommes impatients de partager de nouveaux projets passionnants avec vous en 2024.
Profitez de ces moments festifs et passez d’excellentes fêtes de fin d’année !

Ivermectine tabletten worden meestal gebruikt tegen schurft, hoofdluis of draadwormen. In Nederland wordt het geneesmiddel op de markt gebracht onder de naam Stromectol. Ivermectine wordt gebruikt wanneer een patiënt een verzwakt immuunsysteem heeft en niet plaatselijk kan worden behandeld. Ivermectine is opgenomen in de lijst van essentiële geneesmiddelen van de WHO vanwege zijn doeltreffende antiparasitaire werking. De werking bestaat erin zich te binden aan chloorkanalen, wat leidt tot verlamming en dood van de parasieten. Het geneesmiddel wordt gewoonlijk als een eenmalige dosis ingenomen op een lege maag. De dosering hangt echter ook af van de ernst van de ziekte. U kunt Ivermectine tabletten zonder recept kopen bij onze online apotheek. U kunt niet alleen tijd, maar ook geld besparen! Ivermectine tabletten zijn erg in trek sinds de positieve resultaten van studies over de behandeling van COVID 19 werden gepubliceerd. Lokale apotheken kunnen daarom niet altijd voldoen aan de toegenomen vraag naar Ivermectine van klanten.
Volgens verschillende mediaberichten zou ivermectine tegen het coronavirus kunnen helpen. Tot nu toe is er onvoldoende bewijs voor dat ivermectine de klachten van corona minder maakt. Ook is er niet genoeg bewijs voor dat het zorgt voor minder ziekenhuisopnamen of kans op het overlijden door corona. Daarom schrijven huisartsen het niet meer voor aan patiënten met corona. Er wordt verder onderzoek gedaan naar medicijnen tegen corona.