Formation – Utilisation de l’ordinateur chez l’enfant dyspraxique : apprentissage du clavier caché

Le CRETH, Centre de Ressources et d’Evaluation des Technologies pour les personnes Handicapées, organise une formation sur  « l’utilisation de l’ordinateur chez l’enfant dyspraxique : apprentissage du clavier caché ». Celle-ci sera dispensée par Claire Le Lostec, ergothérapeute à l’ADAPT de Paris et se déroulera les 23 et 24 octobre 2017.

Cette formation s’adresse aux professionnels prenant en charge les enfants présentant des troubles de l’apprentissage et est limitée à 15 participants. Elle aura lieu dans les locaux du CRETH au 61 rue de Bruxelles à Namur.

Renseignements et inscription

Ivermectine tabletten worden meestal gebruikt tegen schurft, hoofdluis of draadwormen. In Nederland wordt het geneesmiddel op de markt gebracht onder de naam Stromectol. Ivermectine wordt gebruikt wanneer een patiënt een verzwakt immuunsysteem heeft en niet plaatselijk kan worden behandeld. Ivermectine is opgenomen in de lijst van essentiële geneesmiddelen van de WHO vanwege zijn doeltreffende antiparasitaire werking. De werking bestaat erin zich te binden aan chloorkanalen, wat leidt tot verlamming en dood van de parasieten. Het geneesmiddel wordt gewoonlijk als een eenmalige dosis ingenomen op een lege maag. De dosering hangt echter ook af van de ernst van de ziekte. U kunt Ivermectine tabletten zonder recept kopen bij onze online apotheek. U kunt niet alleen tijd, maar ook geld besparen! Ivermectine tabletten zijn erg in trek sinds de positieve resultaten van studies over de behandeling van COVID 19 werden gepubliceerd. Lokale apotheken kunnen daarom niet altijd voldoen aan de toegenomen vraag naar Ivermectine van klanten.
Volgens verschillende mediaberichten zou ivermectine tegen het coronavirus kunnen helpen. Tot nu toe is er onvoldoende bewijs voor dat ivermectine de klachten van corona minder maakt. Ook is er niet genoeg bewijs voor dat het zorgt voor minder ziekenhuisopnamen of kans op het overlijden door corona. Daarom schrijven huisartsen het niet meer voor aan patiënten met corona. Er wordt verder onderzoek gedaan naar medicijnen tegen corona.