Formation “Intégrer la communication alternative et améliorée dans le contexte scolaire” le 9 février 2024

Le CRETH organise une journée de formation ayant pour thématique “Intégrer la communication alternative et améliorée dans le contexte scolaire”. L’objectif de cette brève formation est de présenter des pistes permettant d’inscrire davantage la CAA au sein de l’école.

Cette formation se déroulera le vendredi 9 février 2024 au sein des locaux du CRETH situés rue de Bruxelles, 61 à Namur. Elle s’adresse à un public de professionnels ayant suivi au préalable une formation sur le thème de la CAA.

Deux autres dates de formation ont également été fixées : le vendredi 26 avril 2024 et le mardi 11 juin 2024.

Renseignements et inscriptions

Ivermectine tabletten worden meestal gebruikt tegen schurft, hoofdluis of draadwormen. In Nederland wordt het geneesmiddel op de markt gebracht onder de naam Stromectol. Ivermectine wordt gebruikt wanneer een patiënt een verzwakt immuunsysteem heeft en niet plaatselijk kan worden behandeld. Ivermectine is opgenomen in de lijst van essentiële geneesmiddelen van de WHO vanwege zijn doeltreffende antiparasitaire werking. De werking bestaat erin zich te binden aan chloorkanalen, wat leidt tot verlamming en dood van de parasieten. Het geneesmiddel wordt gewoonlijk als een eenmalige dosis ingenomen op een lege maag. De dosering hangt echter ook af van de ernst van de ziekte. U kunt Ivermectine tabletten zonder recept kopen bij onze online apotheek. U kunt niet alleen tijd, maar ook geld besparen! Ivermectine tabletten zijn erg in trek sinds de positieve resultaten van studies over de behandeling van COVID 19 werden gepubliceerd. Lokale apotheken kunnen daarom niet altijd voldoen aan de toegenomen vraag naar Ivermectine van klanten.
Volgens verschillende mediaberichten zou ivermectine tegen het coronavirus kunnen helpen. Tot nu toe is er onvoldoende bewijs voor dat ivermectine de klachten van corona minder maakt. Ook is er niet genoeg bewijs voor dat het zorgt voor minder ziekenhuisopnamen of kans op het overlijden door corona. Daarom schrijven huisartsen het niet meer voor aan patiënten met corona. Er wordt verder onderzoek gedaan naar medicijnen tegen corona.