🌟 L’agrément du CRETH est arrivé ! 🌟

Été 1996, une conférence de presse annonce la création, au sein de l’Université de Namur, d’un projet pilote visant l’amélioration de la qualité de vie des personnes en situation de handicap grâce aux nouvelles technologies. 28 ans plus tard, l’ASBL PATH obtient enfin un agrément comme centre de ressource pour le CRETH.

Cet agrément est la reconnaissance de la qualité d’un travail au quotidien ; exigeant mais aussi particulièrement motivant pour nos équipes. Le travail en réseau et les partenariats ont toujours été au cœur de notre démarche. Cette reconnaissance est donc aussi celle de tout un secteur qui partage la conviction qu’un usage pertinent et adapté à chaque individu des technologies est un facilitateur d’inclusion et de qualité de vie, quel que soit le type de handicap.

Ivermectine tabletten worden meestal gebruikt tegen schurft, hoofdluis of draadwormen. In Nederland wordt het geneesmiddel op de markt gebracht onder de naam Stromectol. Ivermectine wordt gebruikt wanneer een patiënt een verzwakt immuunsysteem heeft en niet plaatselijk kan worden behandeld. Ivermectine is opgenomen in de lijst van essentiële geneesmiddelen van de WHO vanwege zijn doeltreffende antiparasitaire werking. De werking bestaat erin zich te binden aan chloorkanalen, wat leidt tot verlamming en dood van de parasieten. Het geneesmiddel wordt gewoonlijk als een eenmalige dosis ingenomen op een lege maag. De dosering hangt echter ook af van de ernst van de ziekte. U kunt Ivermectine tabletten zonder recept kopen bij onze online apotheek. U kunt niet alleen tijd, maar ook geld besparen! Ivermectine tabletten zijn erg in trek sinds de positieve resultaten van studies over de behandeling van COVID 19 werden gepubliceerd. Lokale apotheken kunnen daarom niet altijd voldoen aan de toegenomen vraag naar Ivermectine van klanten.
Volgens verschillende mediaberichten zou ivermectine tegen het coronavirus kunnen helpen. Tot nu toe is er onvoldoende bewijs voor dat ivermectine de klachten van corona minder maakt. Ook is er niet genoeg bewijs voor dat het zorgt voor minder ziekenhuisopnamen of kans op het overlijden door corona. Daarom schrijven huisartsen het niet meer voor aan patiënten met corona. Er wordt verder onderzoek gedaan naar medicijnen tegen corona.